tiistai 24. lokakuuta 2017

Vapaa päivät

Sunnuntai päivä oli hieman sateinen ja pilvinen. Viestittelin aamupäivällä Rosalialle, että lähden silti kaupungille. Sovittiin, että nähdään klo.13 Corte Ingles kauppakeskuksen luona Jaime III kadulla. Join kahvin lähikahvilassa ja matkasin bussilla keskustaan. Kaikki ihanat pikkukaupat kävelykadulla olivat kiinni. Jaime III kadulla liikkeet olivat auki ja ihmisiä olikin paljon. Kiertelimme kaupoissa ja kävimme lounaalla. Täällä lounas syödään 14-15 aikoihin ja illallinen 20-21. Katselimme myös nähtävyyksiä. Alan jo ymmärtää paremmin mistä puhutaan. Todella vähän englannin kielen taitoisia ihmisiä Mallorcalla.


Maanantaina lähdin ajoissa kaupungille shoppailemaan ihan pikkusen. Ensin en meinannut löytää yhtä tiettyä pikkukauppaa, jossa kävin hypistelemässä vaatteita aiemmin. Tassuteltuani edes takaisin pikkuteitä keskustassa löysinkin kaupan. Muissakin ihanissa ja hassuissa kaupoissa kävin pyörimässä. Mm.Disney kaupassa oli kaikkea tosi söpöä, mutta melkosen kallista.

Iltapäivällä suunnistin paikalliseen kouluun tutustumaan kauneudenhoito opiskeluun Mallorcalaisittain. Kiitos google mapsin löysin perille. Tytöt reenailivat Halloween maskeerauksia ja sain osallistua. Kaikki olivat tosi mukavia ja ihania. Sovin meneväni koululle keskiviikkona uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti