torstai 19. lokakuuta 2017

Matkaan...

Lentokentälle saavuin 17.10 tiistai aamuna klo.5.45 veljeni kyydissä joka kunnon veljen tapaan antoi minun kantaa matkalaukkuni ihan itse. No olinhan myös pakannut itse kokonaiset 19,9kg. Tarkoille meni. Jouduin suorittamaan operaation tavaran siirto paikasta a paikkaan b, eli ruumaan menevästä laukusta käsimatkatavaroihin. Nykyään joillekin kätevä "self checking" alkoi onnistua, kun ystävällinen vanha herra vähän opasti kuin homma hoidetaan. Turvatarkastuksen läpäisin taas kerran puhtain paperein satunnaisen pyyhkäisytestin jälkeen. Aamiaiseksi kahvia ja sämpylää hintaan 10€. Johan keveni opiskelijan reissubudjetti mukavasti.

Koneessa ahtaissa tiloissa torkkuminen 4 tunnin ajan sujui loistavasti tältä mestari torkkujalta. Lento oli muutenkin tosi miellyttävä. Ei ollenkaan pomppuja ja ilmakin oli kirkas sen mitä ikkunasta kurkin. Myöskin hyvää kahvia ja omenatorttua oli tarjolla pientä määrää euroja vastaan.

Kohteeseen saavuttuani seurasin muita matkustajia laukkuhihnalle ja pienten sekaannusten jälkeen löysin laukkuni sekä Elenan joka oli tullut minua vastaan. Hänen mini autollaan kurvasimme kohti majapaikkaani Palman sivuun, eikä eksytty kuin kerran. Englannin kielikin sujui loistavasti pienehkön tauon jälkeen, ainenkin omasta mielestäni. Ymmärsimme toisiamme joten kaikki hyvin. Onneksi oli Elena tulkkina, sillä vuokraemäntäni ei puhu lainkaan englantia. Kovasti hän jutteli ja osoitteli hyllyjä keittiössä jonne voin sijoittaa ruoka tarvikkeeni. Vastailin sujuvasti si si ja hymyilin kauniisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti