sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Pientä flunssaa...

Maanantain ja tiistain välisenä yönä nousikin kuume. Illalla jo paleli ja aivastutti... Jouduin jäämään pois töistä. Lähiapteekista löytyi monenlaista helpotusta. Tosin Espanjassa on vähän tujummat flunssalääkkeet, kuin Suomessa ja vietin päivän peiton alla kummallisissa fiiliksissä. Näitä lääkkeitä ei ehkä enempää...


Seuraavana päivänä uskaltauduin jo töihin, mutta lähdin kesken päivän kotiin lepäämään. Vaikka aamulla olo tuntui paremmalta, niin päivällä väsymys yllätti, enkä olisi jaksanut töitä tehdä. Lisää lepoa ja buranaa...

Torstaina jo työkunnossa. Hieronassa asiakkaana mies, jolla oli hartiat todella jumissa. Sai hieroa ihan urakalla. Hän oli kyllä tyytyväinen ja sanoi tulevansa uudelleen. Hyvä mie!!! Rosalialla oli ihana kokovartalo hieronta illalla, jota seurasin. Asiakas oli niin tyytyväinen, että varasi saman hoidon seuraavallekin päivälle. En ollut aiemmin tätä hierontaa nähnyt tehtävän ja se näyttikin niin rentouttavalle. Varsinkin, kun ulkona oli jo pimeää, niin valaistus oli todella tunnelmallinen. Torstaina töissä Maria alkoi kyselemään jotakin dokumenttia, jonka hän tarvii työpaikalle. Hieman hämilläni aloin Elenalta ja Tanjalta selvittää mistä mahtaa olla kyse, Maria halusi dokumentin jo seuraavalle päivälle. Ilmeisesti hän halusi N.I.E numeron, jota en kuitenkaan tarvitse, koska en oleskele maassa yli 3kk. Passin numero riitti.

Perjantaina ja lauantaina hierottiin lisää. Yleensä Rosalia työskentelee yksin, eikä pariskunta hieronnat onnistu. Mutta nyt kun meitä on kaksi, on tämäkin mahdollista. Tuntuu kivalta, että osaamiseeni luotetaan ja olen heti toisesta päivästä lähtien saanut tehdä melkein yhtä monta hoitoa päivän aikana, kun Rosalia. Kielimuuri tosin on välillä ongelma. Vastaan tullut Saksalainen vanhempi mies, joka puhui huonoa englantia ja Ranskalainen nainen... Mutta kyllä näistäkin aina selvitty.

Viime lauantaina täälläkin siirrettiin kelloja ja pimeä tulee jo aiemmin. Töistä lähtiessä tuntuu kuin olisi yö... Lauantai-iltana oli melkoinen ukonilma ja bussi kerkesi juuri lähteä kun tulin ulos. Seuraava menee jo 10min.kuluttua, mutta päätin mennä hotellin läheiseen pikku ravintolaan iltapalalle ja sadetta pitelemään. Lähtiessäni sadekin oli jo lakannut. Englannin kielen puhuminen on kehittynyt melkoisesti tällä reissulla. Turistialueilla ravintoloissa puhutaan hyvää englantia, kaupungin sivuilla taas ei juuri lainkaan. Matkamuistoja olen ostellut työpaikan läheltä pikku krääsä kaupoista. Samat tuotteet vaihtelee hinnoiltaan todella paljon. Esim.yksi pieni taulu maksoi 15€, toisessa paikassa 3,95€. Olen usein tullut jo aiemmalla bussilla ja kierrellyt Cala Majorissa näissä kaupoissa ja löytänyt edullisimmat tuliaiskaupat. En tiedä minkä verran nykyään vielä on tapana tinkiä, mutta itse en pidä siitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti